Mai multe bilete la Tomorrowland 2014, aniversarea de 10 ani cu doua week-end-uri de party!

By city
In Travel
Ian 16th, 2014
0 Comments
26 Views

Tomorrowland 2014 se anunta a fi mai mare ca niciodata. Se afla deja in top 5 festivaluri de dance in Europa, cu peste 180.000 de oameni prezenti la eveniment.

Acum au luat oamenii decizia de a dubla doza de party, anul asta festivalul avand doua week-end-uri consecutive de show.

Datele la care se vor tine cele doua week-end-uri de Tomorrowland 2014 sunt:

- 18, 19 si 20 iulie, primul;

- 25, 26, si 27 iulie, cel de-al doilea week-end.

Cat costa biletele pentru Tomorrowland 2014?

Pai asa cum ne-au obisnuit belgienii, sunt mai multe variante:

a) intrarea pentru o zi costa 88 de euro. Nu primesti nimic altceva decat intrarea in ziua respectiva. Numele esteRegular Pass (Magical Friday Pass, Incredible Saturday pass si Glorious Sunday Pass. Da, sunt misto puse numele. :) ).

b) intrarea pentru o zi cu acces si confort sporit costa 165 de euro. Confort sporit inseamna acces la zonele de relax din cadrul festivalului precum si acces la tribunele VIP (stai mai bine/vezi mai bine/e mai liber si ai acces mai usor la serviciile conexe). Se numeste Incredible Comfort Pass (Magical Friday Comfort Pass, Incredible Saturday Comfort Pass si Glorious Sunday Comfort Pass).

c) pachete pentru un intreg week-end (nu sunt diferente de pret intre primul si al doilea week-end)

-> c1: Full Madness Pass – 237 de euro, acces chior pentru cele 3 zile.

-> c2: Full Madness Comfort Pass – 437 de euro, acces comfort pentru un week-end intreg.


Tomorrowland 2014 weekends of madness

Variantele de cazare sunt multe, de la corturi mici sau mari si pana la hoteluri de 4 si 5 stele (mi se pare cam penibil sa te duci la festival de dance si sa stai la hotel de 4 stele, ca sa nu zic de 5, dar… fiecare cu bucuriile lui).

O varianta de cazare pe care o recomand pentru cazarea la Tomorrowland este Group Camping Pack 10 persons, care costa 325 de euro de persoana si asigura acces regular la festival pentru tot week-end-ul plus cazare la cort alaturi de ceilalti din grup. Celelalte variante de cazare sunt de gasit aici.

Dealtfel, daca ai rabdare sa te documentezi cum trebuie, iei la rand toate informatiile de pe site-ul oficial si nu mai stai sa te uiti la doar cele cateva randuri pe care le-am scris eu pe tema asta. Asa ca… tomorrowland.com.

Un pont: daca locuiesti in alta tara s-ar putea sa-ti fie mai usor sa cumperi biletele prin dealer-ul din tara in care stai.

Asta ar fi lista tarilor din Europa (cu link):

Tomorrowland 2014 resellers

Asa, ca fun, cea mai scumpa varianta de pachet este Ultimate Madness Package, care acopera amandoua week-end-urile de show si costa, cu tot cu cazarea la hotel pe intreaga perioada, 2.798 de euro. De persoana!

Si mergand mai departe in aceeasi directie, acum poti sa-ti rezervi si masa la Tomorrowland. Mai ai sa poti cere si sampanie cu artificã si… e gata treaba!

Bine, sunt convins ca exista si cerere pentru asa ceva, cu toate ca parca ar fi aratat mai bine daca ar fi ramas la pachetele din anii trecuti, fara opulente si alte balete…

Asadar: te agiti sa-ti cumperi bilete la Tomorrowland 2014 sau si anul asta te dai lovit? :)

cabral.ro

Comenteaza

comments